L'Ajuntament Informa 26

CASA DE LA VILA

L’AJUNTAMENT INFORMA 26

Us adjuntem el programa de la Festa Major pels propers dies 3,4,5 i 6 d’agost.

A fi d’ampliar la informació que no apareix en el programa, per motius d’espai, us detallem a continuació els aspectes més importants dels actes programats, tant pels dies de la Festa Major, com per la resta de l’estiu.

 

El diumenge dia 8 de juliol s’inicia la campanya per  l’Esclerosi Múltiple d’aquest any en el que es compleix el 25è aniversari del “Mulla’t”.  Com cada any tindrem durant tot l’estiu, a la piscina i a l’Ajuntament, diversos objectes com tovalloles, samarretes, bosses, necessers, llibretes, etc. a disposició de qui vulgui col·laborar amb aquesta causa.

 

El dissabte 14 de juliol hi haurà l’actuació del grup  COTÓ – EN- PÈL  a les 7 de la tarda a la Sala Polivalent del Sindicat. Es tracta d’una representació amb titelles, teatralitzada i interactiva adreçada tant als nens i nenes com a la gent gran. El títol de l’obra es: LA LILA EXPLICA CONTES PER A TOTS I TOTES  i versa sobre les diferències i la igualtat entre els generes.

Us convidem a tots  i totes a assistir-hi.

 

El dissabte 28 de juliol a les 7 de la tarda, campionat de futbol-sala a la pista poliesportiva. Tots els nens i nenes que hi vulgueu participar podeu apuntar-vos al llistat que s’ha posat al taulell d’anuncis del Cafè.

 

El divendres dia 3 d’agost amb l’inici dels actes dels dies de la Festa Major, a les 9 del matí, cercavila tradicional de tots els nens i nenes pels carrers del poble acompanyats de la geganta “Maria Ganxa” i es nans “l’avellana” i “l’oliva”. Aniran acompanyats d’un grup d’animació.

El recorregut serà: Plaça Sindicat, carrer Sant Isidre, Carrer Lluis Companys, Passeig Diputació,  Carrer de Dalt, Carrer dels Horts, Carrer de Les Flors, Carrer Sant Antoni i Carrer Major acabant a la Plaça on farem la xocolatada.

Desprès de la xocolatada, es faran els jocs infantils al Passeig de a Diputació i l‘entrega de regals a la Sala del Cine.

Tant per la cercavila amb la geganta i els nans, com desprès pels jocs infantils, us demanem i agrairem la col·laboració dels que teniu força i habilitat per portar la geganta i també en els jocs la col·laboració de pares, mares i joves per organitzar-los.

Si teniu alguna suggerència de com organitzar els jocs o d’algun altre joc que creieu es podés fer, us demanem que ens ho feu arribar, sis plau.

Recordeu que, precisament amb motiu d’aquests jocs, no deixeu cap cotxe aparcat el divendres al matí al Passeig de la Diputació.

També el divendres a partir de les 5 de la tarda hi haurà activitats pels nens i nenes  a plaça del Sindicat i a partir de les 8 del vespre, a la mateixa plaça,  actuació de la Coral “Amics Cantors de Marçà” i degustació de rom cremat per a tothom.

A les 12 de la nit, com és habitual, Discoteca mòbil a la pista.

Dissabte dia 4 al matí els serveis religiosos habituals i l’exposició d’artesania africana a la plaça del Sindicat.

També dissabte dia 4, de 5 a 7 de la tarda, al carrer dels Horts, s’instal·laran inflables infantils, llits elàstics i un bou mecànic, aquest  pels joves més atrevits. Per aquest motiu es molt important que recordeu que des de divendres a les 8 del vespre no es podrà aparcar en tot aquest carrer, ja que es necessita tenir-lo lliure per poder muntar els inflables amb temps suficient.

Es posaran, com cada any que s’han fet actuacions en aquest carrer, tanques amb cartells informatius de no aparcar. Us preguem ho respecteu i  ho tingueu en compte.

A les 12 de la ni hi haurà l’actuació de “L’ORQUESTRA VINTAGE”  a la pista. Com ja s’especifica en el programa aquest any no hi haurà reserva de taules ni subministrament de coca i cava. Hi haurà taules i cadires a disposició de tothom i hi haurà també el servei de bar.

En acabar l’actuació de l’orquestra hi haurà discoteca mòbil.

El diumenge dia 5, a 2/4 de 12, Missa dominical i exposició d’artesania africana a la Plaça del Sindicat.

A la una del migdia, Festa de l’Escuma a la Plaça de l’Hogar.

De 4 a 7 de la tarda festa aquàtica, amb inflables, a la piscina i amb l’assistència de monitors.

A 2/4 de 10 de la nit, sopar popular a la pista. El menú consistirà en:

APERITIUS:

Patates xips

Xopet de gaspatxo

Croquetes casolanes

 

PRIMER PLAT:

PICA – PICA INDIVIDUAL, QUE CONSTA DE:

Foccacia amb formatges, pernil ibèric i ceba caramel·litzada

Torradeta amb farcellet de salmó fumat farcit de salsa tàrtara

Cigarrets cruixents de baldana i de xistorra

Trufa de foie mi-cuit amb ametlles garapinyades

Gratinat nivell 5 farcit de porros, llagostins, melós de vedella, pernil ibèric i parmesà

 

SEGON PLAT:

A ESCOLLIR ENTRE:

Tronc de lluç al forn amb carxofes

o

Melós de vedella cuinat a baixa temperatura amb la seva reducció

POSTRES:

Profiterols de nata amb xocolata calenta

BEGUDA:

Vi blanc, vi negre, aigua i cafè

PREU PER PERSONA:        15 €

Podeu comprar els tickets al Cafè

 

MENÚ INFANTIL:

PRIMER:

Entremès que consta de: Pizza, embotit ibèric i croquetes

 

SEGON PLAT:

Macarrons a la bolonyesa

 

POSTRES:

Pastís de tres xocolates

BEGUDA:

Aigua i refrescos

PREU:                        8 €

 

Desprès del sopar hi haurà l’actuació de la companyia “MISTERIS DE L’ORIENT”. Balls, danses, música, vestuari, etc. dels països asiàtics. Companyia professional que actua permanentment a Port Aventura.

 

El dilluns dia 6, a les 7 de a tarda, xocolatada popular a la plaça, oferta per l’Associació de jubilats

 

El diumenge dia 12 d’agost, aquesta mateixa Associació organitza el tradicional dinar dels jubilats a la plaça.

El dissabte dia 18 d’agost sardinada popular a l’Àrea de Lleure, organitzada també per l‘Associació de Jubilats.

 

El diumenge dia 26 d’agost, el Cafè de la Torre organitza el dinar de final d’estiu.

 

Us animem a participar en tots els actes programats i desitgem que passeu un molt bon estiu.

 

 

 

La Torre de Fontaubella, juliol de 2018