L'ajuntament informa 5

Durant els últims temps s’han portat a terme al nostre poble diverses obres prou importants que han permès tant la millora dels diversos serveis, com son l’aigua, clavegueram etc., com també de la imatge del nostre municipi amb la nova pavimentació dels carrers de Dalt, Passeig de la Diputació, C. Major, nova il·luminació a l’Av. del Priorat, soterrament d’algun dels molts cables aeris, etc. També tenim la construcció dels vestidors de la zona esportiva, obra que com sabeu era molt necessària.


Es arribada ara, l’hora d’efectuar la inauguració oficial de totes aquestes obres, i les dates mes apropiades no poden ser d’altres que aquelles en que celebrem la nostra Festa Major, dates en les que ens retrobem, cada any, tots els que d’una forma u altra ens sentim vinculats a La Torre de Fontaubella.


Així doncs, us convidem a tots a participar en aquest acte que tindrà lloc el proper dissabte dia 7 d’agost a les 6 de la tarda i que es desenvoluparà segons el programa que us adjuntem. En finalitzar el mateix tothom està convidat a un berenar popular a la Plaça Nova. (Plaça de l’Hogar)